Tuesday, April 30, 2013


Just got a call from my Grandma!  She has been approved for a new lung and will be living with it in about 6 months!  So excited by this news!  Time to rejoice!

Hey, Cool!

The pain is gone.  I can finally focus on doing crap that doesn't involve me on trying not to move.  I feel.... refreshed

Refusal Noted

I am going to put myself out there and refuse to post my essay today.  Things happened....Kelli knows, ask her.

I'm just going to go ahead and rewrite the whole thing.

In Class Essay #1

Embrace the Fail!  I do horrible on essays...I say I would've gotten a 1-2 if I had finished it

Quote of the Day April 30

The average person's ear weighs what you are, not what you were.   -Rancis Quarles

Sunday, April 28, 2013


Maybe I didn't escape the 3 story fall unscathed.  I felt fine at first but as the day has progressed I have been getting increasingly sore.  Now it hurts everytime I stand up.  Time for essays I guess.

Deliverable #3: GroupThink

I don't have a group so this is just a conversation with myself of how completing the grids helped me understand the poems more.

Reading the poems and analyzing them so I could put them in the grid helped me in two ways:
1. Getting a real feel for the poetry
2. Learning a bit more how the particular author writes

It also educated me on the different sections of the poem and how/where the poem shifts.  This will help later on when I take the AP tests.

Grid Lock (Continued)

Title: Fire and Ice  - Two elements that contradict each other, one hot and one cold
Paraphrase:  There are two ways to die, in fire or ice.  Most people say that fire is worse but ice can be just as bad.
Connotation:  This poem can refer to all crimes.  There are some that can be bad, and then there are crimes where you can go completely overboard.
Attitude:  The attitude of the author is just in a stating the obvious sort of way.  He states the ways people think they are going to die figuratively.
Shift: The shift occurs after the author thinks about perishing twice.
Title Revisited:  Fire and Ice - Two ways to die
Theme:  There are two sides of every event

Title: How Can I Hate You? -  Love is only allowed?
Paraphrase:  No matter what happens, hate of the other will not occur.  Too much has gone into a relationship for hate to happen.
Connotation:  Nothing can really be changed here
Attitude:  The author just wants to forgive, even if something bad happens.  Bad relations make enemies, not friends.  Hating is not in the equation
Shift:  Second stanza, he states he will never hate the other
Title Revisited:  How Can I Hate You? - You can't hate someone you loved
Theme:  Once you love, you cannot hate


Today I did my first solo jump....Let's just say it didn't as planned.

It began with the exit of the plane.  The winds were so strong that they pushed me out of a correct jump and I began sideways, fighting for control.  Fixing that, my jump was exciting down to the pulling of the parachute.  It opened, but had 5 line twist.  (Average 1 or 2)

This is an example of just ONE line twist

I cleared that up after 20 seconds.  My descent was dominated by me trying to get the slider back down to the normal position.  (It was at the very top of the line)

As I went in for my landing, the turbulence from the trees collapsed my chute and I fell 30 feet to the ground.

I gotta say I still passed the level and moved on to AFP Step 2!

Time Passing...

Senioritis is taking effect....that or it is because family has been over for a couple days and I have to visit with them

Quote of the Day April 28

I took it that what all men are really after is some form or perhaps only some formula of peace.   -Joseph Conrad

Quote of the Day April 27

One way to get the most out of life is to look upon it as an adventure.  -William Feather

Quote of the Day April 26

Your spirit is the true shield.   -Morihei Ueshiba

Thursday, April 25, 2013

Pretty much what's happening at Righetti right now

New Poems!

Fire and Ice
Some say the world will end in fire,
Some say in ice.
From what I've tasted of desire
I hold with those who favour fire.
But if it had to perish twice,
I think I know enough of hate
To say that for destruction ice
Is also great
And would suffice.

-Robert Frost

I shall leave you
If I have to.
I shall forget you
If I have to.
I shall forgive you
If I have to.
But I shall not hate you
Even if I have to.
How can I hate you,
Whom I have loved so devotedly
And so unreservedly?
-Sri Chinmoy

Poetry is a Headache

I have decided to pick two....smaller (to say the least) poems to replace The Raven and The Conqueror Worm.  I don't have enough time to go through the whole process with them

Look Around You

I don't know why but this is one of my favorite videos on the internet

People be like...

...Yo DAWG!  I just hit 100 posts!  I be like, "Try to catch me if you can!  I am almost to 600!"

It isn't Dead Yet

The musical is still there.  We still have the songs ready and we just need to film it.  The problem is we just haven't had the time in the last couple weeks.  After the AP exam we will begin to film, I will post about it again, and everyone will be happy!

Quote of the Day April 25

Always do your best.   What you plant now, you will harvest later.   -Og Mandino

Deliverable #2: Gridlock

Title: A Dream Within A Dream. Some sort of dreamception.  A dream somehow is able to to be within one of its brethren.
Paraphrase: A person is dreaming when the dream suddenly turns to nightmare.  The person feels that he/she is dreaming about the dream.
Connotation:  Dream is just life.  It can go all the way back to "so it goes"
Attitude:  The "character"  wants the nightmare of the dream to be over.  He wants it all to go back to the dream within a dream
Shift:The shift begins at the start of the second stanza
Title Revisited:  Means the same thing.
Theme: We cannot control our dreams.

Wednesday, April 24, 2013

About that...

I would turn them in on time if I had a group.  Everyone just seems so busy all the time.  I will try to get them in tonight.  If I don't, the grids will be in by tomorrow morning at the latest.

This is...kinda weird....

Just last month alone, I got over one thousand views.  I am growing faster than I thought I would 0.o

I wonder what would happen if I continued this blog after the year ended...

Slow Motion Mouse Trap

I would not do this in a million years

Structure? Who needs structure?

Here comes the time I hate about every English class.  Dissecting poems and getting more out of them.  Who needs this crap?  I get all I need out of it the first time I read it, not the 20th.

Poetry Deliverable #1: Seventh Reading

When I first read the post, I didn't know what you wanted out of this post.  Summary?  Just the things that changed in our mind?

Got it now

A Dream Within A Dream:

The man(I am assuming) dreams of a kiss, which quickly turns into a nightmare.  He wishes that he could of kept the kiss but it keeps on slipping through his hands.  He almost has it.

I didn't really get the poem at first.  After reading it over and over, a new component popping up each time, I  slowly got the poem.  Vivid imagery

Quote of the Day April 24

Love is a game that two can play and both win.   -Eva Gabor

Film Fest!

May 10th and 11th from 7 - 10 pm.  $5 students, $8 adults.  RHS Gym Stage.  Awards are given for Directing, Screenplay, Editing, Cinematography, Best of Show, Audience Choice and Teacher's Choice.   We'll have popcorn, drinks (Non-alcoholic), prizes, ect.  Come and support your RHS Video Students.
 We will be showing different films each night so make sure to come to both nights!  Bring along your friends and family members!

Tuesday, April 23, 2013

Happy Birthday Shakespeare!

Today Shakespeare turns 445!

Shakespeare was born in April of 1564

For more about Shakespeare, please visit here

The Conqueror Worm - Edgar Allan Poe

Lo! ’t is a gala night
   Within the lonesome latter years!   
An angel throng, bewinged, bedight
   In veils, and drowned in tears,   
Sit in a theatre, to see
   A play of hopes and fears,
While the orchestra breathes fitfully   
   The music of the spheres.

Mimes, in the form of God on high,   
   Mutter and mumble low,
And hither and thither fly—
   Mere puppets they, who come and go   
At bidding of vast formless things
   That shift the scenery to and fro,
Flapping from out their Condor wings
   Invisible Wo!

A Dream Within A Dream - Edgar Allan Poe

Take this kiss upon the brow!
And, in parting from you now,
Thus much let me avow-
You are not wrong, who deem
That my days have been a dream;
Yet if hope has flown away
In a night, or in a day,
In a vision, or in none,
Is it therefore the less gone?
All that we see or seem
Is but a dream within a dream.

I stand amid the roar
Of a surf-tormented shore,
And I hold within my hand
Grains of the golden sand-
How few! yet how they creep
Through my fingers to the deep,
While I weep- while I weep!
O God! can I not grasp
Them with a tighter clasp?
O God! can I not save
One from the pitiless wave?
Is all that we see or seem
But a dream within a dream? 

The Raven - Edgar Allan Poe

Once upon a midnight dreary, while I pondered weak and weary,
Over many a quaint and curious volume of forgotten lore,
While I nodded, nearly napping, suddenly there came a tapping,
As of some one gently rapping, rapping at my chamber door.
`'Tis some visitor,' I muttered, `tapping at my chamber door -
Only this, and nothing more.'

Ah, distinctly I remember it was in the bleak December,
And each separate dying ember wrought its ghost upon the floor.
Eagerly I wished the morrow; - vainly I had sought to borrow
From my books surcease of sorrow - sorrow for the lost Lenore -
For the rare and radiant maiden whom the angels named Lenore -
Nameless here for evermore.

My Blog is getting famous!

Since Spring Break, I have gotten around 600 views to my blog

And on average, I am getting around 45-60 views a day

Time to post more!

Wired Weekend Completed Film

Staring my Stepdad and my Mom


Not much I can post here.  Just keep reading reading reading.  What do we do, we read

Step 2: Select a Poem

"The Conqueror Worm"
"A Dream Within a Dream"
"The Raven"

All by Edgar Allan Poe (Can you tell that I like his style?)

STEP 1: Convene a Group

I am pretty sure I will be with either Sarah or Alex.  Or...at least talk to them about the poem rather than have a formal group setting

Macbeth Exam

So......We had an Exam....
about this...exam

It was sort of successful...I knew some of the answers.  I attribute studying for the AP GoPo test instead of this one.  I NEED TO STUDY

Skydiving? Again?

Guess who is skydiving on Saturday?
This guy
Guess who is going solo for the first time?
This guy

Quote of the Day April 23

Be happy for this moment.  This moment is your life.   -Omar Khayyam

When was the last time you saw one of these?

Quote of the Day April 22

Joy in the universe, and keen curiosity about it all - that has been my religion.   -John Burroughs

Sunday, April 21, 2013


I'm joining the others on this one.  It was a mixture of procrastination/ being just plain lazy/ and too much work.

Lit Circles: Essay Responses

Slaughterhouse 5

Way way way too specific to write to

Free will is often described as an illusion. What are your views, is free will an illusion or do we choose our own path? The authors? And how did he convey these view points.
  • Free will
  1. Mask over our face
  2. Government controls all
Like the video I made Allegory

Free will is what "they" have us believe is true.  A figment of our imagination, free will was created to keep control of the masses.  The government finds ways to extend this illusion to the population, both in Slaughterhouse 5 and in real life.

What the government does to make sure everything runs smoothly.  To have the perfect country, the perfect world even.  Free will is made up, much like unicorns and rainbow monkeys.  We believe we have it, but in reality, we have nothing at all.

Life of Pi

A recurring motif in Life of Pi is territorial dominance and setting boundaries. How does Piscine's way of marking his territory in the lifeboat serve as a lifesaver and how does his survival guide contribute to creating daily routines?

But..He makes his own raft because the tiger takes over his....

  • Piscine
  1. Tames tiger
  2. Survival guide aids in keeping him sane

Territorial dominance and the setting of boundaries is what keeps Piscine sane.  Marking his territory and writing in the survival guide are what keeps Piscine alive while on his journey.  Thesis

Quote of the Day April 21

I determined never to stop until I had come to the end and achieved my purpose.   -David Livingstone

Saturday, April 20, 2013

Friday, April 19, 2013

Wired Weekend

Just got the partial script!  Time to come up with an idea.  The prompt is:

Script Prompt: "I can't take it anymore!"
Your story gets started by someone (your hero or another character) who just "cannot take it anymore" and he/she decides to react. This reaction is the catalyst for your story. For example, Tammy, a high school teenager, is a big flirt. Her boyfriend "cannot take it anymore" and breaks up with her. Tammy realizes her mistake and decides to win him back. Another example, Tom's pet boa constrictor gets into the neighbor's apartment and causes a chaotic panic. The landord "cannot take it anymore" gives Tom notice to comply to the "no pets" policy or move out. Tom has two days to find homes for his three cats, dog, ferret, snakes, parrots and iguana.

Script Elements
1. Someone in the story must tie their shoes.
2. Dialogue or visual reference to a newspaper. For example, your character could talk about a news article, or he could drop his keys on a table next to the morning newspaper.
3. Your character takes a picture or shoots some video with a cellphone. Or your character gets a picture or video via his cellphone.
4. One of your characters (or an extra) is seen eating a piece of fruit.

Wish me luck!

Lit Circles: Multiple Choice Answers

Slaughterhouse 5

  1. B
  2. A
  3. A
  4. B
  5. C
  6. D
  7. C
  8. B
  9. C
  10. D
  11. B
  12. D
  13. B
  14. B
  15. D

What the New Star Wars will Look Like

Quote of the Day April 19

The limits of the possible can only be defined by going beyond them into the impossible.   -Arthur C. Clarke

Macbeth Resources

Online Lecture Notes: http://www.emporia.edu/s/www/english/courses/shakespr/macb_lec.htm

Commentary throughout the Play: http://www.shakespeare-online.com/plays/macbethscenes.html

Text with explanation: http://www.shakespeare-online.com/plays/macbethscenes.html

Soliloquy Analysis:

If it were done when 'tis done

Is this a dagger

To be thus is nothing

She should have died hereafter

Thursday, April 18, 2013

Macbeth Act V Reading Notes

A doctor and a woman talk of how Lady Macbeth seems to sleepwalk a lot.  She happens to appear (how original Shakespeare) and walks across the room.  She mumbles of how she can't get the blood off her hands.  Outside the castle, lords begin making battle plans against Macbeth.  Their armies are to join together to help take down the tyrant.  Macbeth is too cocky to believe his downfall is about to take place.  Everything is in chaos as the armies approach.  Lady Macbeth dies, putting Macbeth into a shock.  He realizes that he is going down, and plans to go down fighting.  The army reaches the castle.  Macbeth is a WAR HERO! No fool can take him down.  He begins to strike down all the soldiers around him.  Macduff searches for Macbeth.  He has a point to settle.  Malcolm and Siward manage to make it in the castle.  Macbeth and Macduff meet.  [Insert Epic Sword Fight].  Macbeth dies.  Malcolm becomes king.  Everyone is happy.

Macbeth Act IV Reading Notes

The three witches are in a cavern preparing their cauldron of illusions when Macbeth enters.  They answer his questions with illusions.  First a floating head, then a bloody child, followed by a crowned child holding a tree, last but not least, a group of eight kings with the ghost of Banquo following close behind.  Macbeth decides to kill Macduff's wife and children.  In the Macduff castle, murders kill the son while Lady Macduff escapes.  The murders chase her.  Malcolm and Macduff become allies through a loyalty test administered by Malcolm.  Ross enters and tells that Macduff's family had been murdered.  He swears revenge.

Macbeth Act III Reading Notes

Banquo is a thinker.  He thinks about the prophecies of the witches, Macbeth as king, and what if the second prophecy came true.  Macbeth comes and invites Banquo to a feast.  Banquo lets Macbeth and Lady Macbeth know that he was going to go ride his horse later.  (Mistake on his part?)  Macbeth hires murders to kill Banquo and his son, Fleance.  The two murderers murder Banquo but Fleance escapes.  They return to Macbeth to let him know of the escape.  The feast continues but is interrupted by Macbeth.  He has seen the Ghost of Banquo.  Everytime Macbeth sees the ghost, he goes on a rant for it to leave.  This frightens the other people attending the feast for they cannot see the ghost.  Hecate, the goddess of witchcraft, scolds the three witches for messing with Macbeth without her permission.  She agrees to continue the deed only if she can supervise.  Lennox believes Macbeth is behind all the murders.  He calls him a tyrant and out of control.

Tuesday, April 16, 2013

Monday, April 15, 2013

Quote of the Day April 15

To become truly great, one has to stand with people, not above them.   -Charles de Montesquieu

Sunday, April 14, 2013

Psy Strikes Again

Act II Notes

Banquo and Fleance walk around Macbeth's castle.  They find Macbeth, both of them surprised to see him still awake.  Banquo mentions he had a dream about "three weird sisters" aka Witches.  Banquo and Fleance leave.  Macbeth has a vision of a dagger.  Lady Macbeth rings the bell as Macbeth makes his way towards Duncan's chamber.  Macbeth kills him but is incredibly shaken by the ordeal.  He hears things over and over.  He goes over to the sink to wash off the blood, Lady Macbeth telling him the deed is done.  All hell breaks loose, Macbeth even goes and murders the chamberlains he was framing.  Lady Macbeth faints and is carried away.  Chaos ensues as everybody tries to figure out what happened to Duncan.

Quote of the Day April 14

It is a common experience that a problem difficult at night is resolved in the morning after the committee of sleep has worked on it.   -John Steinbeck


I may have said goodbye to my grandma for the last time today.  For several years now, she has been sick with a constant cough/flu sickness.  It has restricted her to her bed and she has barely enough energy to talk to us when we do come over.  This Thursday, she is going to Texas to see if she can get approved for a lung transplant without the addition of a blood transfusion (Due to her religion, she won't accept blood).  This doctor is the only one in the USA who agreed to do it without the blood.  If she does survive the operation/aftermath, I won't see her for 1-2 years depending on how fast she recuperates.

Quote of the Day April 13

A community is like a ship; everyone ought to be prepared to take the helm.   -Henrik Ibsen

What??? I don't understand...

I come home from school and my mom is on the phone with Verizon so my brother can get a new phone.  Four or five hours later she calls me and my siblings into the room and announces that we are all getting Iphones....What?  Say again? Where did this come from???

Quote of the Day April 12

Where love is concerned, too much is not even enough.   -Pierre Beaumarchais

Thursday, April 11, 2013

Macbeth Recap/Notes/Thing

I read the rest of the act....lets just say, without Preston explaining as we go along, I get nothing.....I need constant help with Shakespeare....  Maybe I will reach out to an external party for help....

Quote of the Day April 11

I feel we are all islands - in a common sea.   -Anne Morrow

Monday, April 8, 2013

Steps to a Healthy Test Taker

3) Decaffeinate
4) Exercise

Quote of the Day April 8

Doubt whom you will, but never yourself.   -Christian Nestell Bovee

Post 500!!!

I am rising faster than I ever thought I would!   Almost 3 posts a day (Don't count Spring Break)!!!!

Life Of Pi Multiple Choice Questions

What was the name of the Tiger?
A)Richard Parker
D)George III

What happened to Piscine's Family?
A)They were left in India
B)Died in a car crash
C)Lived happily in America
D)Went down with the ship

What animal survived on the lifeboat?

What animal died first on the lifeboat?

What was on the mysterious island?
A)Flying Sharks
D)A tribe of cannibals

Pi hesitates killing the flying fish because he is a ____. 
C)Worshipper of the fish god
D)Lover of animals

Where did Pi’s lifeboat come ashore? 


Where did they end up finding Richard Parker? 

A)In the jungle 
B)Still in the lifeboat 
C)They did not find him
D)In a tree

What was the name of the ship that sank? 

A)Titanic II 
C)Panama Lady
D)Sleeping Beauty

What does Pi wish he had besides salvation? 

A)a book 
B)Another pen 
D)A larger boat

What is prusten? 

A)An Indian rice dish
B)A Hindu offering 
C)A sound tigers make
D)A type of fish

What did Pi do the first day in the life boat?

A)He made himself secure
B)He helped the animals on board
C)He explored the life boat
D)He kept alert looking for survivors and rescue teams

After the Hyena killed the zebra, what did the Hyena do?

A) Killed Orange Juice
B)Went to sleep
C)Tried to kill Pi
D)Jumped overboard

How did Pi spend his second night on the lifeboat?

A)Walking about the boat
C)Swimming and sleeping
D)Crying with grief about his family

What did the interviewers tell Pi they thought of his story?
A)They thought it was a story of heroism
B)They thought it was so improbable it was amazing he had survived
C)They didn't believe it
D)That his family would be proud to have him return

What sea creatures were around the boat most of the time?

What did Pi make the lifeboat more and more into?
A)A zoo habitat
B)A shelter
C)A home
D)A tiger's den

What did Pi use a page of his notebook for?
A)To write a note telling of his plight
B)To write the dream from the previous night
C)To write a goodbye note to his mother
D)To write a last will and testament

What emerged for Pi through the darkest times?
A)His faith
B)His despair
C)His love for his mother
D)His hope

What did Pi share with Richard Parker?
A)Eel guts
B)Shark meat
C)Turtle meat

What did the tiger do when he and Pi landed on the shore of the small island?
A)Stayed close to Pi
B)Lept from the boat and disappeared over a ridge
C)Stayed on the boat, skeptical of the island
D)Started tearing apart animals on the island

What did Pi wish for in his quiet days on the lifeboat?
A)A book
B)A friend
C)More food
D)To be rescued

Who had the worst sea sickness?
B)Richard Parker
D)Orange Juice

How did Richard Parker get his name?
A)He resembled a famous actor
B)His zookeeper named him after himself
C)Pi names him after his favorite teacher
D)A clerical error

What does Pi use as the base of his raft?
A)Planks from the boat
B)The tarpaulin
D)The zebra's bones

What was Pi's first religion?

What bait did Pi use to fish for the first time?
A)Bits of chocolate
B)Scraps form the hyena's carcass
D)His leather shoe

What was Pi grateful to Richard Parker for?
A)He distracted him from the despair of being utterly alone and having lost his family
B)He provided warmth
C)He killed the dangerous hyena
D)His weight kept the boat steadier

What punishment does Pi use to tame Richard Parker?
A)Splashing him with water
C)Pulling his tail
D)A shrill whistle

What does Pi use to enter a dream-like state?
B)A damp cloth
C)Slightly rotten fish
D)Richard Parker's urine

What does Pi say is life's only true opponent?
C)Lack of faith in God

What aspect of Pi's personality makes his survival struggle even harder?
A)His vegetarianism
B)His allergy to cats
C)His sensitivity to sunlight
D)His fear of the ocean

In Pi's second story, who or what is the cook paralleled to?
A)Richard Parker
B)The zebra
C)The hyena
D)Pi's survival instinct

Which of these is not part of Pi's taming of Richard Parker?
A)Blowing a whistle aggressively
B)Holding and smelling Richard Parker's feces
C)Making Richard Parker seasick
D)Stealing Richard Parker's food

What causes the author discomfort when he visits Pi?
A)The spiciness of the food that Pi always serves him
B)Pi's cat, to whom the author is allergic
C)The religious symbols all over Pi's house
D)The weird silence in the house

What did Pi forget that made his ordeal easier?
A)His family
C)His past
D)His religion

What does Pi consider to be his saving grace after the big storm?
A)That the food stores survived
B)That Richard Parker was subdued by the storm
C)That the raft is undamaged
D)That one whistle is not lost, so he can still control Richard Parker

What does Pi have a hard time bringing himself to do?
A)Kill the flying fish to use as bait
B)Kill the first dorado he catches
C)Eat the zebra once it's been killed
D)Put the zebra out of its misery after the hyena tears its leg off

The zebra sustained which of the following injuries humping into the lifeboat?
A)A chipped hoof
B)A torn ear
C)A broken leg
D)A gash in its side

In the lifeboat's locker, Pi discovers cans full of ________?

Prose Essay Prompts Life of Pi

1) Life of Pi is about the real world as much is it is about the spiritual world.  Using 3 different literary techniques used by the author, explain how the connection between these two worlds are made in a well written essay.  Avoid plot summary.

2)Why are animals used in Life of Pi?  Are they just an interesting addition to the story or do they have a deeper meaning?  In a carefully thought out essay, interpret the use of the animals in the novel.  Use at least one literary technique the author used in the novel.  Avoid plot summary.

3) In Life of Pi, Martel uses a number of literary devices to convey Pascine's feelings of loss.  Using at least 3 devices, explain how the loss of Pascine's family is carried throughout the rest of the novel.  Avoid plot summary.

Sunday, April 7, 2013


If you would, please click the link below and like the video.  It is for a water contest we entered and is in the audience choice stage.  If we have the most in 2 (TWO) days, we will win $500.  Please please please like this video!  It means a lot to me!


Lit Analysis #4 Brave New World

I already returned Brave New World so this is going to be interesting....

1. Briefly summarize the plot of the novel you read, and explain how the narrative fulfills the author's purpose (based on your well-informed interpretation of same).

The story of Huxley's vision of the future.  How people would act, the system of castes, how to coop with life.  The whole 9 yards.  It was his vision so of course it fulfilled his purpose.

Quote of the Day April 7

The way is not in the sky.   The way is in the heart.   -Buddha

Quote of the Day April 6

Wisdom is the supreme part of happiness.   -Sophocles

Quote of the Day April 5

Character develops itself in the stream of life.   -Johann Wolfgang von Goethe

Thursday, April 4, 2013

I Should Watch It

Time is slipping past and procrastination is taking over

Quote of the Day April 4

Happiness often sneaks in through a door you didn't know you left open.   -John Barrymore

Quote of the Day April 3

Hope is the pillar that holds up the world.  Hope is the dream of a waking man.   -Pliny the Elder

Quote of the Day April 2

I am not afraid of storms for I am learning how to sail my ship.   -Louisa may Alcott